Gode mennesker må ikke tie! Jordan Peterson advarer mot veien til diktatur

Gode mennesker må ikke tie! Jordan Peterson advarer mot veien til diktatur
0 0
Read Time:11 Minute, 1 Second

Ingen tvil at den kanadiske psykologen Jordan Peterson gjennomskuer samfunnet og menneskene i det. Det er så fort gjort å tie når du isteden bør fortelle den litt vanskelige sannheten. Dersom alle tier så ender vi i diktatur…

På YouTube siden til Alliance for Responsible Citizenship fortelles det om da Jordan Peterson holdt innlegg i august 2024:

Dr. Jordan Peterson: «Hva betyr det for et land å falle inn i det totalitære marerittets grep? …det betyr at hver enkelt person som er innbygger i det landet har bestemt seg for å holde tungen når de har blitt kalt opp. på å si hva som skal sies.» Når han snakket på ARC Forum, er Jordan Petersons advarsel at disse katastrofene ikke bare skjer over natten, men at det er en reise mot dem som er preget av stillhet. «Gode mennesker har en belastning på samvittigheten. Byrden krever at de snakker … Og de nekter å handle.» Vi er ved et vendepunkt i våre samfunn. Et samfunns helse er avhengig av folkets ansvar og mot. Jordans oppfordring er ettertrykkelig: «Snakk sannheten mens du fortsatt kan.»

Snakk sannheten mens du enda kan!

Se gjerne hele innlegget med Jordan Peterson her:

Ingen tvil om at denne karen er hel ved.

Og husk sammen er vi sterke!

Gå gjerne inn på nettstedet til Alliance for Responsible Citizenship:

Her!

Viktig å følge med!

Bullo Tv publiserte 16. juli 2024:

Tidligere skulle vi «redde» bestemor fra pandemien, og alle måtte ta vaksinen mm. Nå skal statsminister Støre «redde» barna våre fra sosiale medier, ved at ALLE må benytte BankID…

Statsminister ønsker nå å redde barna fra sosiale medier, derfor må alle benytte BankID for å verifisere sin alder.

Les gjerne hele saken på NRK:

Her!

Tidligere var det Erna Solberg som skulle redde bestemor fra korona-pandemien med isolasjon og vaksiner… Nå er det altså statsminister Jonas Gahr Støre som skal redde barna våre fra sosiale medier. Høres det fornuftig ut. Snart gjelder det å bruke BankID for å i det hele tatt logge inn på nettet, hva tenker du om det.

Men er ikke BankID en ren svindel som medfører nærmest fullstendig overvåkning og kontroll?

Dette er vel ikke en god løsning for å redde barna?

Les gjerne også:

Her!

Aldersgrenser for sosiale medier? 

Attac Norge er sterkt skeptisk til å redde barna fra sosiale medier med at alle skal logge seg inn med BankID.

Attac Norge er en partipolitisk uavhengig organisasjon som arbeider for en demokratisk forankret økonomi.

Attac Norge har sendt dette brevet til sine lesere:

Aldersgrenser for sosiale medier? 
­
Regjeringen varslet denne uka at de vil innføre aldersgrenser for sosiale medier, og at de vil kreve BankID-legitimering for å kontrollere dette. 
­
Forslaget har møtt en del motstand, men det er også mange som ønsker det velkommen. «Endelig gjør politikerne noe med sosiale medier» tenker mange. At små barn verken trenger eller har særlig godt av tilgang til sosiale medier er det bred enighet om. 
Tiltaket er likevel ikke særlig bra. Det føyer seg inn i rekken av tiltak som ikke gjør noe med teknologigigantenes makt. Politikerne har gitt opp å regulere selskapene, de er blitt for store til at man klarer å stille dem til ansvar. 
Tiltakene vi trenger for å regulere sosiale medier er:

  • Å splitte opp plattformene så vi får et stort mangfold av mindre aktører istedenfor noen få store. At digitaliseringsministerens svar på Metas grove angrep på personvernet var å «be om om et møte med Meta» viser at maktforholdet mellom demokrati og private selskaper er snudd på hodet. Det er fordi selskapene har fått vokse seg for store. 
  • Å begrense overvåkningen som sosiale medier tjener penger på. Et forbud mot såkalt «atferdsbasert reklame», vil gjøre at sosiale medier i mindre grad blir styrt av algoritmer laget for å holde oppmerksomheten din.
Farene med regjeringens forslag er mange:

  • Det vil skape digitalt utenforskap ved at alle uten BankID blir utestengt fra sosiale medier. Blant annet flyktninger har i dag store problemer fordi de ikke får BankID før etter mange år i Norge.
  • Det innebærer mer overvåkning, med et lag av statlig kontroll i tillegg til den omfattende kommersielle overvåkningen som selskapene allerede står bak.
  • I Norge står demokrati, ytringsfrihet og personvern sterkt, men for regimer med mindre respekt for dette vil raskt følge etter Norge med samme type krav. 
    Da vil kravet om digital legitimasjon kunne bli brukt til å utestenge «statsfiender» og minoriteter, sammen med aktiv overvåkning og straffeforfølgelse av politiske motstandere eller utsatte grupper som homofile.
    I verste fall kobles det til drapssystemer basert på kunstig intelligens, slik Israel har gjort med data fra Metas WhatsApp i Palestina.
  • Det er uklart hvordan begrepet «sosiale medier» skal avgrenses. Hvilke apper og nettsider skal inkluderes i kravet om aldersgrense?
  • Det vil gi enda mer data til dagens giganter, mens nye og ikke-kommersielle alternativer vil slite med å få avtale med det kommersielle selskapet BankID.
  • Det gjør at mer konkrete tiltak for å fjerne skadelig innhold blir satt til side, fordi selskapene kan unnskylde seg med at de har aldersgrense.

Hva tenker du?

Les gjerne mer fra Attac Norge:

Her!

Bullo TV publiserte 23. april 2024:

BankID, DNB og de andre bankene samler og selger opplysninger om kundene sine via aksjeselskapet Kundesjekk!!! Kan vel umulig være lovlig i et demokrati?!

De skal på en måte redde verden, utrolig hvordan man kan snu verden på hodet!

Som tidligere fortalt er BankID et aksjeselskap med alle de ulempene det kan medføre oss alle, spesielt når de skal ta vare på våre personopplysninger som ansikt, fingreavtrykk og andre identitetsmarkører.

Se bildet med styremedlemmene til BankID her:

Interessant er det at konsernleder Kjerstin Braathen i DNB ASA er styreleder BankID BANKAXEPT AS (BankID), men mer interessant er det at hun og de andre personen også sitter på de samme styreplassene i Vipps holding AS (Vipps) som igjen er eier av BankID.

Så Vipps er egentlig BankID…Eller?!

DET ER VIKTIG Å UNDERSTREKE AT DNB SIN STØRSTE AKSJONÆR ER STATEN SOM PÅ FORSKJELLIG VIS KANSKJE EIER OVER 50% AV SELSKAPET …

Vipps er et aksjeselskap som tar provisjon av alle betalingstransaksjonene som foregår i det nordiske landene. Vipps sin aller største konkurrent er kontantene…

Hva skal vi tenke om dette, når de samme folkene/bankene vil at alle skal inngå en bankID-avtale som nærmest gjør oss alle til digitale leilendinger.

I avtalen står det rett ut at bankene kan sperre kontoene til kundene sine uten rettskjennelse eller annet enn sine egne begrunnelser og algoritmer…

I tillegg er det overvåking 24 timer 7 dager i uken.

Er BankID en svindel mot oss ALLE!?!

Les gjerne BankID-avtalen:

Her!

Her er styret i Vipps holding AS:

Legg merke til hvem som er daglig leder i Vipps!

Ytterligere informasjon om Øyvind Westby Brekke kommer lengre nede!

I sammenheng med det ovenstående er det interessant å høre hva Kjerstin Braathen har å fortelle om den overgangen vi skal inn i…

Er Kjersti Braathen virkelig klar over hva hun prater om på våre vegne?

Er det meningen at kontantene skal fases ut, uten at folket skal få være med på å bestemme det?

NTB skriver på ABC Nyheter sin nettside i 21. januar 2016:

DNB mener farene og ulempene ved kontanter gjør at det er på tide å fase dem ut som betalingsmiddel.
– I dag er rundt 50 milliarder kroner i omløp. Norges Bank kan bare redegjøre for 40 prosent av bruken, sier konserndirektør Trond Bentestuen, som er direktør for personmarkedet i Norges største bank, til VG.
– Det betyr at det er 60 prosent av pengebruken er utenfor kontroll. Vi mener mye av det dreier seg om svart økonomi og hvitvasking, sier han.


Les også: Nordea slutter med kontanter

De samme folkene som sitter i styrene til selskaper som mener at kontanter er ukontrollerbare, og må fjernes, er de samme folkene som sitter og styrer bedrifter som tjener STORE penger på at vi går over til Vipps betaling og annen kontrollerbar digital valuta.

Hva skal vi tenke om det?

Inhabilitet

Består ikke denne klare sammenblandingen av en helt tydelig inhabilitet?

Hvorfor går myndighetene med på at en slik sammenblanding kan finne sted?

Jo, fordi disse digitale løsningene gir myndighetene TOTAL KONTROLL over folks økonomi og bevegelser i samfunnet.

Denne overvåkningen gir skattemyndighetene, helsemyndigheter, politi og andre myndigheter uante muligheter til å kontrollere å styre befolkningen i Norge, noe som egentlig strider mot grunnloven og folkestyret vårt.

Som sauer?

Et av de aller verste eksemplene vil nok være innføringen av vaksinepass for å kunne bevege seg fritt rundt i Norge. Det var store demonstrasjoner rundt om i Norge og verden, men det ble ikke dekket av de sentrale media…

Men Bullo Media dekket selvfølgelig saken:

Demonstrasjon mot WHO

Lørdag den 27. april vil det bli demo mot WHO sitt forsøk på å få monopol når det håndtering av pandemier i verden.

NRK sin Fredrik Solvang spør:

Kan det virkelig stemme?

Instruerer myndighetene DNB til å gjennomføre svindelen mot folket?

Når vi i tillegg vet at det er DNB som styrer både BankID og Vipps, så er det en ekstra grunn til stor bekymring, siden den største aksjonæren er staten selv.

Det er vel fortsatt ingen som tror på at myndighetene ikke instruerer banken DNB i viktige retninger og avgjørelser?

BankID og Vipps selger opplysninger om kundene sine til en tredjepart!

Veldig mye tyder på at det skjer en stor overføring av konfidensielle personopplysninger og identitetsmarkører som ansikt , fingreavtrykk, mobiltelefon info og annen viktig info mellom flere firmaer som konsernlederen i DNB Kjerstin Braathen nå sitter og styrer.

Det virker som det nærmest er fri flyt av kundeopplysninger mellom disse bedriftene med begrunnelse i at de skal følge med på terror- og hvitvaskingsloven. Lite troverdig, det er heller det at opplysninger om folk er GULL verdt, og kan selges på åpne markedet.

Kan vi i det hele tatt stole på DNB og da andre bankene?

DNB er tatt for svindel og bedrag i alle år tidligere, hvorfor skal vi stole på at de vet hva som er riktig og galt i våre dager?

Grunnloven skal forsvare oss…

Er det virkelig mulig? For å følge denne loven, som de egentlig ikke følger, men bare utnytter til sitt eget formål, så bryter de fleste andre lover. Personvern og privat liv som er beskyttet i grunnloven gjelder nå plutselig ikke lengre…

Grunnloven § 102 lyder: «Enhver har rett til respekt for sitt privatliv og familieliv, sitt hjem og sin kommunikasjon. Husransakelse må ikke finne sted, unntatt i kriminelle tilfeller.

Så bankene, med DNB i spissen, og i et visst samarbeid med myndighetene har snudd ALT på hodet. De 2 millioner kundene er blitt kriminelle til det motsatte er bevist, og det må forsette å bevises hele tiden at man er uskyldig… Man er under konstant overvåkning på tross av ingen mistanke overhodet, uten noe som helst problemer kan man lett se veien til diktatur.

Dr. Jordan Peterson forteller hvordan diktaturer blir til:

Det er jo det jeg har fått oppleve da DNB avsluttet/ stengte ned min kundeforhold med dem i 2022, det var liksom ikke meningen at jeg skulle reagere på svindelen som bankene gjennomfører mot det norske folk. Slik er det ikke, jeg ønsker ikke å bli overvåket og kontrollert kontant av bankene og myndighetene våre.

Les gjerne mer om det:

DNB ønsker å tvangsselge huset mitt! Jeg ønsket ikke ny BankID avtale!

Dette er jo tankesett fra diktaturer, hvordan er dette mulig i Norge 2024?

På toppen av alt kommer bedriften Kundesjekk

Og det er her det går langt langt over streken, hvordan er det mulig at den daglige lederen i Vipps Holding AS og BankiID Bankaxept AS, Øyvind Westby Brekke også er styreleder i aksjeselskapet kundesjekk AS?

DNB, de andre bankene og BankID AS skal altså få lov til å overvåke og kontrollere kundene sin 24/7 og så samtidig kunne selge disse opplysningene til en tredje part…

Se hva de kan gjøre for noe uten at noen stiller noen spørsmål:

Er ikke dette helt vilt så vet ikke jeg…

Kundesjekk er skapt av en datagrunder Finn Espen Gundersen fra Stavanger, som nå jobber for BankID AS og Kundesjekk AS:

Ja, kanskje er det slik at Norge er blitt en sovjetstat når det gjelder overvåkning og kontroll?

Hør på hva Dr. Jordan Peterson forteller oss:

Er ikke dette tatt ut av veien til helvete så vet ikke jeg?!

Kampen for for frihet og personvern fortsetter!

Odd-Erik Helgesen

Redaktør Bullo TV

Se gjerne annet:

Steigan kommer til Slottstock Festivalen 2024!!! Og flere! En festival med fokus på fred, ytringsfrihet og rettsikkerhet

X-files fortalte det rett ut allerede i 2016! Pandemien var fake! Økende sykdom og overdødelighet kommer av vaksinene!

Facebook ønsker å tvinge meg til å kjøpe meg en smarttelefon for å holde kontakt med mine venner på Messenger! Ellers får jeg ikke se mine facebook-venner igjen… Liten tvil PST og etterretningen er involvert!

Same shit new wrapping?! Er det tredje riket på vei? Mye tyder på det, full kontroll og overvåking! Er bankID veien til Auschwitz?

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Bullo TV

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *